Personal

Echipa de lucru din grădiniță este formată din director, profesori pentru învățământ preșcolar, profesor limba engleză, educator puericultor, îngrijitoare, bucătăreasă, psihopedagog colaborator, medic pediatru colaborator, asistentă medicală, mentor, agent de pază, contabil, consilier etică, voluntari (cadre specializate).

Munca cu copiii presupune multe provocări și oportunități pentru dezvoltarea personală și profesională. Noi credem că ne putem atinge scopurile unindu-ne eforturile, sprijinindu-ne unii pe alții și fiind un exemplu pozitiv pentru copii și familiile lor. Deviza gradiniței "Aici, copilaria e la ea acasă!" ne constrânge să creăm un mediu armonios, sigur, familial, plăcut așa încât fiecare copil să se simtă iubit, sprijinit și încurajat să învețe și să se dezvolte sănătos și frumos.

Devenirea noastră ca indivizi și ca profesori este urmărită cu perseverență, fiind susținută prin comportamente pozitive și politici specifice înregistrate in Manualul angajaților, Regulamentul de ordine interioara, Legea Educației Naționale, Codul muncii din România și  Codul de etică al Fundației Elpis.

Website Design by DesigningIHS